Risipa de key_press | Programare

Programare .Net | Tehnici de programare | Tutoriale | Lectii si exemple

Risipa de key_press | Programare - Programare .Net | Tehnici de programare | Tutoriale | Lectii si exemple

Ady Zelter

Adrian Zelter
Nume: Zelter Adrian (Zeltzer… pentru ca mi am propus sa nu folosesc diacritice in acest blog, asa ca acolo unde voi crede ca e cazul voi folosi tz si sh pentru diacritice).
Despre mine: M-am nascut in Romania, in Galati, prin 77. Am trait in Romania pana de curand, adica pana prin 2005, cand am decis sa experimentez ceva nou, asa ca am emigrat in Israel, Tel Aviv. Si acum ma gandesc sa mai experimentez o data ceva similar si sa ma mut in Spania (sau prin zona respectiva) cu prima ocazie prielnica (ca nu mai e asa simplu la 30+ de ani sa schimbi tara).

Ocupatie: programator.

Domenii de activitate: web development (asp.Net), ca activitate curenta platita (adica job), c# (2, 3.5, 4 and counting), uneori php, vesnic in proces de invatzat java si multe altele, mai putin importante. Uneori ma mai joc cu Photoshop si Corel Draw.

Ce fac in timpul liber: familie, in primul rand; uneori mai fac fotografii, din ce in ce mai rar, in ultimul timp, citesc SF, ma uit la filme, filemele mele preferate fiind din categoria SF and fantasy (preferinte similare filme – carti). Cand am timp (si chef) gatesc.  Sportul (de o perioada) ocupa un loc destul de important in viata mea, fitness si cand am timp mai mult, bicicleta. Mersul (in special pe munte) e o alta placere pentru care am din ce in ce mai putin timp in ultima perioada.
Imi place foarte mult sa invat tot timpul ceva nou, nu in mod necesar legat de tehnica, programare ci si legat de viata “reala”.

Ce as vrea sa fac in perioada urmatoare:
– sa invat sa cant la pian (desi sunt afon la muzica, iar urechea mea muzicala e inexistenta);
– sa fac un curs de analiza de system (cred ca asa se traduce in romaneste systems analysis)
– sa fac din acest blog o activitate (cel putin) zilnica.
– sa invat limba spaniola.
– sa ajung pe Kilimanjaro

De ce acest blog: In primul rand pentru mine. Consider ca este util sa imi las anumite note intr-un loc pe care sa il accesez rapid, oricand. Mare parte dintre postarile de pe acest blog vor fi tehnice, legate de programare. Insa vor mai fi si postari de alt tip… mai putine, insa vor fi. Voi scrie aici despre orice o sa consider eu ca trebuie sa imi reamintesc. Daca in afara de mine o sa mai am si alti cititori e bine, daca nu, tot bine! Asadar, un blog pentru mine! Ce egoist suna!
Daca e cineva care ma citeste, as aprecia sa daca ar lasa comentarii (in cazul in care are ceva de spus) sau sugestii. Comentariile sunt moderate, ceea ce inseamna ca spamul NU o sa treaca!